Knepent tap mot Lillehammer for A-laget

 Lørdag tok A-laget turen til Lillehammer for høstsesongens andre seriekamp. Etter en meget god kamp mot Nybergsund forrige helg, var gutta klare for å gjenskape dette mot Lillehammer. 


Lillehammer styrer det meste av spillet det første kvarteret, uten at det blir skapt noe særlige farligheter. Vi jobber oss mer og mer inn i kampen, og vi nærmer oss noe som kan kalles en målsjanse. Ingen av lagene får scoringen før pause, og dermed går vi til pause på stillingen 0-0.


Kampen fortsetter i samme spor etter pause. Lillehammer styrer det meste av spillet, og vi produserer noen sjanser på overganger. I det 79. spilleminutt faller avgjørelsen i favør Lillehammer. Et godt innlegg går over på bakre stolpe, hvor deres spiller prikker inn seiersmålet. Vi får et visst trykk på slutten av kampen, og produserer et par store sjanser. Dessverre klarer Lillehammer å avverge disse på slutten, som gjør at de tre poengene blir igjen på Lillehammer. 


Vi spiller en solid bortekamp mot et topplag, selvom vi ikke får med oss noe poeng. Dette skal vi bygge videre på da vi møter Kolbu til lokaloppgjør lørdag. Møt opp og støtt oss!
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Hvem blir den «lokale» kongen av 4. divisjon?

Seier for A-laget mot Reinsvoll