Seier mot Nybergsund

Det ble en god opplevelse for senior-laget da høstsesongen ble sparket i gang på ØTIP lørdag. Nybergsund hadde tatt turen fra de dype skoger, og sto på motsatt banehalvdel da dommeren blåste. Toten-guttene har hatt en god oppkjøring til høstsesong og virket gira og klare fra start.

Etter 20 minutter slår Lars Johan ballen inn i feltet, hvor Mads dukker opp og header ballen inn igjen slik at Simen Engelien enkelt setter inn 1-0. Vi har kontroll på kampen og går fortjent opp i ledelsen. Det neste kvarteret ligger vi litt lavere i banen, uten å slippe Nybergsund til noe som vi kan kalle for en målsjanse.

Lars Johan snapper etter 35 minutter ballen fra Nybergsunds stopper. Han har gjort seg oppmerksom på at målvakt står langt ute, og går for skudd fra 50 meter. Den går i en fin bane over målvakt, og vi går opp i 2-0. Vi går til pause på stillingen 2-0 etter en meget solid omgang der vi ikke slipper til sjanser bakover, og produserer mål andre veien.

I pausen er det god prat og godt humør, spillerne er gira på å prestere godt også i 2. omgang. Det viser de alle rede etter 10 minutter ut i omgangen. Mads snapper ballen stopper på midtstreken. Løper fra rubbel og bit i 40 meter og setter ballen sikkert i nettet.

Med full kontroll på kampen setter kaptein for dagen Engelien inn sitt andre for dagen. På overtid blir det en situasjon mellom vår keeper og en motstander. Det ender med rødt kort og straffe. Reduseringen blir en bitte liten skrape i lakken, men alt i alt var dette en bunnsolid kamp.

Mye skryt til alle involverte. Dette var en kamp som skal sette standarden for høsten. Moro var det også å få to debutanter på banen i Linus Eriksen og Håkon Kobberstad! Førstkommende lørdag venter Lillehammer før vi uken etter lader opp til lokalderby mot Kolbu. r ballen fra e