Uavgjort mot Kolbu/KK

Lørdag tok A-laget turen til Nammo Stadion for å møte Kolbu/KK til lokaloppgjør. Kampen ble på grunn av baneforholdene på KK-plassen flyttet til kunstgresset på Raufoss. Dermed ble det litt andre forhold å spille etter for begge lag.

1. omgangen starter som forventet med et høyt tenningsnivå fra begge lag. Kolbu tar styringen fra start, og har det meste av ballinnhav. Ingen av lagene produserer de store sjansene, men etter 12 minutter smeller det fra hjemmelaget. Deres kant drar seg innover og setter ballen i nærmeste hjørne. Kolbu tar dermed ledelsen 1-0.

Midtveis ut i omgangen klarer vi å ta mer tak i kampen, og vi begynner å produsere noe som kan kalles målsjanser. Mot slutten av omgangen klarer Kolbu å avverge på strek etter godt ettertrykk i boks fra vår side. Ballen vil dessverre ikke inn, og vi går til pause på stillingen 1-0.

2. omgangen starter på verst tenkelig vis, da Kolbu setter opp sin spiss alene med keeper. Han gjør ingen feil og setter inn 2-0. På dette tidspunktet så veien tilbake i kampen lang ut.

Etter 60 minutter pådrar en av Kolbus spillere seg rødt kort. Dette kortet skal vise seg å sette stort preg på kampen. Vi tar over kampen fullstendig, og begynner å rulle opp flere gode angrep etter hverandre. Håkon Svellet starter opphentingene med å styre inn en god heading bak Kolbu sin sisteskanse. Stillingen er dermed 2-1.

Vi fortsetter å presse på, og er farlige inne i boksen. Etter nok et godt ettertrykk i boksen stanger Simen Engelien inn utligningen 2-2. Vi er tilbake i kampen!

Etter utligningen presser vi på videre, noe som resulterer i et par store sjanser på slutten av kampen. Dessverre får vi ikke avgjort kampen i vår favør, og det ender 2-2. Dermed er vi ubeseiret mot Kolbu i årets sesong.

A-laget fortsetter den harde åpningen på høstsesongen mandag 4. oktober. Da tar vi turen til Kongsvinger for å møte deres 2. lag. Vell møtt!