Endelig seier på bortebane

På lørdag reiste A-laget til Ottestad for å spille sin nest siste bortekamp for sesongen. Statistikken på bortebane for laget har ikke vært spesielt bra, og guttene ønsket å gjøre noe med dette.

Første omgang er jevnspilt og byr generelt på lite finspill fra begge lag. Det er Ottestad som drar fram det lille ekstra. Spilleren fra Ottestad danser seg gjennom 2-3 av våre spillere før han setter ballen sikkert i mål bak Marius Løvstad. Begge lag kommer til noen halvsjanser ellers i omgangen, men det blir ingen flere mål.

Vi har en god pause og får ordnet på noen problemer vi møtte på i første omgang. Det gjør at vi med vinden i ryggen har bedre kontroll på kampen. Vi har imidlertid utfordringer med å skape de helt store sjansene i banespillet. Sistepasning eller løpet som skal gå igjennom er ikke helt på rytme. Det blir dødballer som blir avgjørende. Først får vi en corner i det 65. min. Lars Johan slår corneren og ballen går igjennom hele feltet og treffer Daniel Lisowski på bakre som setter ballen kontrollert i mål.

Kampen går inn på overtid, da vi får et frispark nede mellom Ottestad sin 16-meter og sidelinjen. Håkon Svellet slår ballen inn i feltet, og etter litt klabb og babb får Joackim Bjørnerud pirket ballen over mållinjen. Vi rir av de siste minuttene og tar med oss en deilig seier over til riktige side av Mjøsa.

Neste hjemmekamp spilles førstkommende lørdag klokken 15.00 mot Gran. Kom og støtt oss!