Hjemmeseier mot Flisa

A-laget møtte Flisa til sesongens nest siste hjemmekamp på ØTIP fredag kveld. Første omgang var en relativt svak affære, med et spillemessig overtak og noen halvsjanser til FK Toten, men uten tellende resultat. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0. Et kvarter ut i andre omgang fikk Jonas Imerslund Harefallet godt treff fra ca. 20 meter, og ballen gikk inn nede i hjørnet utenfor keepers rekkevidde. Deretter tok det bare et par minutter før Flisa kvitterte på en fin kontring, der Sebastian Østensen ble spilt fri og satte ballen sikkert i mål til 1-1.

Et kvarter før slutt slo kaptein Håkon Svellet ballen inn i feltet fra langt hold, og med litt hjelp av høstvinden gikk ballen direkte i mål høyt oppe i keepers lengste hjørne. Resten av kampen bølget spillet fram og tilbake, men FK Totens unge forsvarsrekke og keeper Marius Løvstad hadde relativt god kontroll. Kampen endte dermed med hjemmeseier 2-1, etter en kamp der de tre poengene var det som varmet aller mest på en sur høstkveld. Moro at hele seks gutte- og juniorspillere var utpå i løpet av kampen, dette viser at det gror godt i de yngre rekkene i klubben vår.

Nå er det bortekamp på Brumunddal på torsdag og hjemmekamp mot Faaberg på lørdag som gjenstår av sesongen for A-laget vårt. Juniorlaget vårt i 1. divisjon har hjemmekamper både kommende onsdag og mandag om en uke og kjemper om puljeseier, mens guttelaget i elitepulja med seier i bortekampen på mandag vil sikre andreplassen bak kretsmesterne fra Raufoss. Kom gjerne og støtt gutta våre de siste kampene av sesongen.

Målscorerne Jonas Imerslund Harefallet og Håkon Svellet med keeper og dagens beste spiller Marius Løvstad mellom seg.