Seier og tap i årets to siste kamper for A-laget

Brumunddal 2 - FK Toten

Torsdag kveld tok A-laget turen til Brumunddal for å spille kampen som ble utsatt på grunn av flommen som herjet tidligere i år.

Vi sliter fra starten av kampen med å henge sammen som lag. Det blir store avstander både i lengde og bredde for våre lagdeler. Brumunddal spiller hurtig offensiv fotball, og skaper en rekke farligheter, men vi slipper unna med skrekken. Selv om vi ikke henger sammen defensivt får vi noen halvstore sjanser fremover, som vi ikke klarer å utnytte fullt ut. Dermed står det 0-0 til pause.

I 2. omgang får vi mer orden på det defensive. Vi henger  bedre sammen, og Brumunddal skaper mindre fremover. Alikevell slipper vi iløpet av omgangen inn to mål, som gjør at Brumunddal vinner kampen 2-0.

FK Toten - Faaberg Fotball

Lørdag var det allerede klart for ny kamp, noe som var årets siste seriekamp. Etter en variabel sesong var vi klare for å avslutte med stil.

Vi tar kontroll over kampen fra start av. Flere ganger er vi farlig frempå uten å få noe uttelling. Faaberg er på en av få visitter innenfor vår 16-meter, da de får straffespark. Faaberg setter straffesparket og leder 0-1. Før pause dukker vår toppscorer Simen Engelien opp og utligner til 1-1, noe som også er resultatet i det lagene går inn i garderoben etter 45. minutter spilt.

I 2. omgang skal vi endelig få vist frem hva som bor i oss som lag. Daniel Lisowski åpner scoringsballet på dødball ved å sette i 2-1. Minutter senere øker Simen ledelsen med nok et mål. I det 68. spilleminutt er det Alfred Halvorsrud Jensen som er frempå og setter sin første scoring for A-laget. Rett før slutt setter Simen krona på verket med hattrick og 5-1.

En flott avslutning på sesongen, hvor vi endelig får vist hvor gode vi kan være. Nå blir det en velfortjent pause før vi ser fremover mot 2024. En stor takk til alle som har støttet oss gjennom sesongen!