Tap mot Brumunddal

Fredag kveld tok A-laget imot en av årets favoritter i 4. divisjon, nemlig Brumunddal. Med en sterke serieåpning fra dem, var vi innstilt på en vanskelig hjemmekamp.

I 1. omgang styrer Brumunddal mye av banespillet. Vi sliter med å forsvare oss de første 20 minuttene. Etter noen justeringer i midtbanen vår, får vi bedre kontroll på kampen. Som vanlig er vi farlig frempå ved flere anledninger på kontringer. Vi er blant annet alene med keeper, og har et avblåst mål for offside. På den andre siden har Brumunddal også sine sjanser. De er et hodestøt i tverrligger unna scoring. Selv for sjanser til begge lag sto det 0-0 til pause.

I 2. omgang kommer vi enda mer med i kampen og i banespillet. Alikevell er det Brumunddal som skal score det første målet. Ved 59 spilte minutter legger deres ving ballen elegant over keeper fra 30 meter og rett i nettet. Etter scoringen holder vi trykket oppe. Dette resulterer i en corner, som Daniel Lisowski header rett i vinkelen. Dermed var vi like langt på ØTIP denne kvelden.

Etter scoringen står kampen og vipper, hvor spillet bølger frem og tilbake. I det 66. minutt får Brumunddal straffe etter en nedriving i feltet. Deres første målscorer gjør ingen feil fra 11-meteren, og setter sitt andre mål for kvelden. Brumunddal er dermed oppe i ledelsen 1-2.

Etter målet får vi dessverre en utvisning et par minutter senere. Selv for en mann mindre klarer vi å opprettholde trykket. Flere ganger er vi farlig frempå, hvor vår største sjanse blåses over på nærmest åpent mål. Vi kommer ikke nærmere scoring, og Brumunddal kunne med det reise over til den andre siden av Mjøsa med tre poeng. Vi spiller en god hjemmekamp, men som dessverre ikke gir uttelling i form av poeng.

Allerede nå på fredag er det klart for ny seriekamp for A-laget. Da tar vi turen til Nybergsund i jakten på tre poeng. Kampen starter 19:30. Det er plass på bussen, så vi oppfordrer supportere til å bli med. Informasjon kommer i egen post.