Tap mot Gran for A-laget

På fotballen festdag 16. mai var det duket for et tøft borteoppgjør mot Gran IL for A-laget vårt. En bortekamp som skulle vise seg å ikke bli noe festdag for vår del.

Førsteomgangen starter relativt bra for vår del. Gran lar oss ha ballen mye, som gjør at vi får noen gode kombinasjoner fremover. Vi blir alikevell noe upresise ved flere anledninger, noe som utelater de største sjansene for vår del i 1.omgang. Omgangens eneste mål kommer etter 41 spilte minutter. En lang ball tapes i våre bakre rekker, og Gran spilleren er fri til å sette den alene med vår keeper. Dermed leder Gran 1-0 til pause.

Vi gjør noen bytter til 2. omgang, slik at vi får satt inn nye krefter og endret litt fremover. Fortsatt kommer vi ikke til altfor store sjanser, og det er Gran som skal få uttelling først. Deres angriper får ballen feilvendt. Derifra får han vendt og satt ballen i mål. Like etter scoringen er Tammy uheldig med en høy fot, noe som resulterte i et rødt kort.

Etter scoringen og det røde kortet begynner vi å produsere mer. Mads W. Hveem får endelig hull på byllen og setter inn reduseringen. Vi kaster flere mann i angrep, som gjør at vi blir sårbare fremover. Sander får sitt andre gule ved å hindre en overgang. Gran setter inn både en, to og tre mål på slutten og vinner med det 4-1.

Vi taper nok en kamp etter en prestasjon langt unna vårt toppnivå. Heldigvis er det nye muligheter allerede denne uka, hvor det er en kamp som betyr litt ekstra. Vår nabo Skreia IL kommer til ØTIP fredag klokken 19.00. Her er det duket for et realt lokaloppgjør!