Tap mot Lillehammer for A-laget

På Kristi himmelfartsdag møtte A-laget Lillehammer på ØTIP for 5. serierunde. Etter uavgjort i forrige seriekamp var vi nødt til å ta poeng for og holde følge med de øverste lagene på tabellen.

Vi får en verst tenkelig start på kampen. Etter allerede tre minutter spiller Lillehammer seg igjennom oss, og setter ballen bak vår keeper. Med det er det allerede 0-1 til Lillehammer. Etter sjokkåpningen kommer vi oss til hektene igjen etter en dårlig periode i starten. Etter 23 minutter får vi en corner, som blir klarert ut i farlig område. Jacob Hveem setter denne klareringen på direkten ned i lengste hjørne. Dermed var vi like langt igjen, noe som også sto seg til pause.

I 2. omgang står kampen på vippepunktet lenge. Begge lag har noen halvfarlige målsjanser, uten at det blir noe mål. Dette var før Lillehammer fikk frispark på omkring 20 meter. Uten forvarsel skyter Lillehammer sin spiller ballen i mål uten at dommeren har blåst i fløyta. Vår keeper dirigerer muren på dette tidspunktet, og er dermed utspilt. Våre spillere klager forgjeves, og dommer godkjenner målet.

Vi gjør flere bytter mot slutten av kampen, noe som gir oss ny energi. Alikevel holder Lillehammer unna, og tar med seg tre poeng hjemmover. Selv for en mindre god prestasjon må vi se fremover, for kampene kommer fort. Allerede i morgen 16. mai spiller vi borte mot Gran IL klokken 19.00. Ta turen og støtt gutta!